Στο παρόν άρθρο ακολουθούν ένας αριθμός κειμένων, δηλώσεων και απόψεων εβραιοσιωνιστών, οι οποίες είναι άκρως αποκαλυπτικές. Σας προτρέπω να τις μελετήσετε με μεγάλη προσοχή: “Το μεγάλο ιδανικό του Εβραϊσμού είναι ότι ολόκληρος ο κόσμος θα εμποτιστεί με Εβραϊκές διδασκαλίες και ότι σε μια Παγκόσμια Αδελφότητα των εθνών – στην ουσία ενός μεγαλύτερος Εβραϊσμός – όλες οι ξεχωριστές φυλές και θρησκείες θα εξαφανιστούν”. (Εβραϊκός κόσμος, 9/2/1883)
“Οι Εβραίοι της Ρωσσίας, στο σύνολό τους, ήταν υπεύθυνοι για την Επανάσταση”. (Angelo S. Rappaport, “Οι Πρωτοπόροι της Ρωσσικής Επανάστασης” σελ. 250, Εκδόσεις Stanley, Paul and C., Λονδίνο, 1918).
“Κρύβονται πολλά στην ουσία του ίδιου του Μπολσεβικισμού, απ’ το γεγονός ότι πάρα πολλοί Εβραίοι είναι Μπολσεβίκοι. Τα ιδανικά του Μπολσεβικισμού συμβιβάζονται με πολλά από τα υψηλότερα ιδανικά του Εβραϊσμού”. (Εβραϊκά Χρονικά, Λονδίνο, 4 Απριλίου 1919).
“Ο Μπολσεβικισμός είναι μια θρησκεία και μια πίστις. Πως μπορούν αυτοί οι ημιδιαμορφωμένοι πιστοί να ονειρεύονται να καταβάλουν το “Αληθινό” και το “Πιστό” του ίδιου τους του δόγματος, αυτοί οι ιεροί σταυροφόροι που συγκεντρώθηκαν γύρω από το Κόκκινο Έμβλημα του Προφήτη Καρλ Μαρξ και που πολέμησαν κάτω από την τολμηρή καθοδήγηση εκείνων των έμπειρων ηγετών όλων των μετέπειτα Επαναστάσεων – τους Εβραίους”. (Δρ. Oscar Levy, Εισαγωγή στο “Η Παγκόσμια Σημασία της Ρωσσικής Επαναστάσεως”, Εκδ. George Pitt-Rivers, 1920.
“Εμείς οι Εβραίοι, οι καταστροφείς θα παραμείνουμε καταστροφείς για πάντα. Τίποτα απ’ ότι και να κάνετε, δεν θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας. Θα καταστραφούμε για πάντα, γιατί χρειαζόμαστε ένα κόσμο δικό μας”. (Maurice Samuel, Εσείς Εθνικοί! Σελ. 155, Εκδ. Harcourt, Bracee, 1924).
“Δεν έχετε αρχίσει να συνειδητοποιείτε το βάθος της ενοχής μας. Είμαστε ανατροπείς. Είμαστε εισβολείς. Έχουμε καταλάβει τον φυσικό σας κόσμο, τα ιδανικά σας, τη μοίρα σας και παίζουμε μ’ αυτά την καταστροφή. Είμασταν στο βάθος του όχι μοναδικού, τελευταίου μεγάλου πολέμου, αλλά και σε κάθε κύρια επανάσταση της ιστορίας σας. Έχουμε φέρει ασυμφωνία, σύγχυση και ματαιότητα στην προσωπική και δημόσια ζωή σας. Το κάνουμε ακόμα”. (Μarcus Eli Ravage, Περιοδικό Century, Φεβρουάριος 1928).
“Πως λογαριάζετε το γεγονός ότι τόσοι πολλοί νέοι Εβραίοι βρίσκονται στις ριζοσπαστικές κινήσεις όλων των χωρών;”. Michael Gold, Καινούργιες Μάζες, σελ. 15, 7 Μαϊου 1935.
“Εάν η ροή της ιστορίας δεν γυρίσει προς τον Διεθνισμό, τότε η Εβραϊκή φυλή είναι χαμένη”. (George Marlen, Στάλιν, Λένιν ή Τρόσκυ, σελ. 414, Νέα Υόρκη 1937).
“Οι Εβραίοι θα μπορούσαν να είχαν την Ουγκάντα, τη Μαδαγασκάρη και άλλες περιοχές για την ίδρυση της Εβραϊκής Πατρίδας, αλλά ήθελαν οπωσδήποτε την Παλαιστίνη… Αλλά επειδή η Παλαιστίνη είναι το σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής, επειδή η Παλαιστίνη αποτελεί το αδιαφιλονίκητο κέντρο της παγκόσμιας πολιτικής δύναμης, το στρατηγικό κέντρο για παγκόσμιο έλεγχο”. (Ναhum Goldman, Πρόεδρος Διεθνούς Εβραϊκού Κονγκρέσου).
“Η παγκόσμιος Σιωνιστική κίνηση είναι μεγάλη υπόθεση. Στις πρώτες δύο δεκαετίες μετά την αβέβαιη γέννηση του Ισραήλ το 1948, διοχέτευσε περίπου 4 δισεκατομμύρια δολλάρια σε δωρεές στη χώρα. Ακολουθώντας, ο Αραβοϊσραηλινός πόλεμος του 1967, οι Σιωνιστές μάζεψαν 730 εκατομμύρια δολλάρια μόνο σε δύο χρόνια. Αυτόν τον χρόνο, 1970, η κίνηση μαζεύει εκατό εκατομμύρια δολλάρια. Ο Gottfield Hummar, επικεφαλής Σιωνιστής στη συγκέντρωση χρημάτων είπε: “Όταν ρέει το αίμα, ρέει το χρήμα”.” (Laurence Masher, Εθνικός Παρατηρητής, 18 Μαϊου 1970).
“Η τηλεόραση μας έχει επιτρέψει να δημιουργήσουμε μια κιονή κουλτούρα, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τον σκοπό μας”. (“Αμερικανική ιστορία”, Δημόσια Τηλεόραση, Δρ. Μοrris Janowitz, Καθηγητής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο του Σικάγου, 1 Δεκεμβρίου 1984).
“Ο Εβραϊσμός που ηθελημένα βρισκόταν κάτω από την επιφάνεια της ιστορίας, είναι έτοιμος να ανέβει στην επιφάνεια”. (Max Dimons, “Oι Άθικτοι Ιουδαίοι”, Νέα Αμερικάνικη Βιβλιοθήκη, 1971).
“Θέε μου, μας έχεις επιλέξει για να βασιλεύουμε σ’ όλο τον κόσμο”. (Μεναχέμ Μπέκιν, έβαλε να το γράψουν στο συνέδριο του κόμματος. “Καθημερινή” 4/9/1983).
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θ. Γ.