Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Όχι, δεν μπορεί να είναι τόσο βλάκες! Μη τους δίνουμε αυτό το ελαφρυντικό…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Μόνον ένας βλάκας δεν μπορεί να καταλάβει πως τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες δεκαετίες στην Πατρίδα μας αποτελούν μέρος ενός καλά μελετημένου σχεδίου, που έχει σκοπό του την καταστροφή της εθνικής ταυτότητος του λαού μας, την υποβάθμιση του Ελληνισμού σε έναν ρόλο θλιβερού κομπάρσου στην περιοχή.

Η δήλωση Κίσσιγκερ άλλωστε, που πολλοί έσπευσαν να ακυρώσουν την εγκυρότητά της, πλην βεβαίως του ιδίου του γραφείου του Κίσσιγκερ, που ουδέποτε την διέψευσε, μιλά από μόνη της και την επιβεβαιώνουν τα γεγονότα: Τα όσα έγιναν από τότε που κάποιοι γενίτσαροι αυτόβουλα την «διέψευδαν» μέχρι σήμερα.

Γλώσσα, πολιτισμός, έθνος, οικονομία, κοινωνία, όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και κάποτε επιτέλους πρέπει να σταματήσουμε να χρεώνουμε όλα τα κακώς κείμενα στην ανικανότητα και την βλακεία αυτών που κυβέρνησαν την χώρα. Όχι, δεν μπορούν να είναι τόσο βλάκες, δεν είναι σωστό ελαφρά τη καρδία να τους δίνουμε το ελαφρυντικόν της βλακείας, που τους απαλλάσσει κατ’ ουσίαν από τις μεγάλες ευθύνες τους έναντι του έθνους.

Δείτε γύρω σας τι συμβαίνει εις ότι αφορά την πολιτική και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Μιλάμε για μια πλήρη ισοπέδωση και μία πλήρη συμφωνία σε όλους τους τομείς. Όλοι και όλα και εκτελούν κατά γράμμα, όσα η παγκόσμια εξουσία σχεδιάζει για τον δύστυχο τόπο μας.

Όσο για την λεγομένη “ακροδεξιά”, αυτή που υπάρχει, όπως «υπάρχει» μέσα από τα τσοντοκάναλα με τα μηνύματα μετά τις 2( «ΠΆΡΕ ΤΗΛΈΦΩΝΟ»… κλπ. έχουν φροντίσει και φροντίζουν, να μην υπάρχει ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς να είναι μέρος και μάλιστα του πλέον σκληρού πυρήνα(ΔΝΤ) του ξενόδουλου συστήματος.

Όμως, το πρόβλημα παραμένει και είναι εξαιρετικά επείγον! Χρόνος δεν περισσεύει ούτε λεπτό, ούτε δευτερόλεπτο. Η Φυλή μας κάθε ημέρα που περνά βρίσκεται σε όλο και δυσκολότερη θέση. Υπάρχει άμεση ανάγκη για μία “άλλη” πολιτική, για μια πολιτική, πραγματικά εθνική, γνήσια λαϊκή, για μια πολιτική που θα πολεμήσει ευθέως τους καθιερωμένους μύθους και τα δόγματα που έχουν επικρατήσει στην δημόσια ζωή.


Και αυτήν την πολιτική δεν μπορούν παρά να την κάνουν πράξη ΠΑΡΆ ΜΌΝΟΝ αυτοί, που είναι ΑΛΗΘΙΝΟΊ επαναστάτες, ασυμβίβαστα πατριώτες, εχθροί ορκισμένοι της “παγκοσμιοποίησης” και των αφεντικών της.



——————————–

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

Χένρυ Κίσσινγκερ – Σεπτέμβριος 1994

Χ.Α

Related Posts with Thumbnails